Už je to zase jako dřív. Harry Styles se veze na vlně 80s a RHCP vítají zpět Fruscianteho

14. duben 2022

V pořadu, který mapuje, kdo a jak tvoří hudební hity, tentokrát zazářili Marcell s Benem Cristovaem, Red Hot Chili Peppers i Harry Styles. Poslední zmíněný – miláček žen i mužů a nejúspěšnější sólodráhař z oblíbeného i nenáviděného boybandu One Direction – s přehledem vede na všech relevantních žebříčkových frontách. Čerstvý singl As It Was pojednávající o osobnostní metamorfóze šikovně pomrkává po osmdesátkových vlivech a láká na Stylesovu připravovanou desku Harry’s House.

Annabelle s Filipem zmíněnou novinku, která obsadila první místa jak ve Spojených státech, tak i Británii, označili za grower, jehož chytlavost roste s každým dalším poslechem. Filipovi navíc skladba As It Was připomněla tvorbu britského hudebníka, který si říká Westerman. Zdárný comeback učinili Red Hot Chili Peppers, kteří v souvislosti s novou deskou Unlimited Love přivedli zpět také skvělého kytaristu Johna Fruscianteho. Dokáží moderátoři Velkých čísel neomezenou lásku této kapele opětovat?

Smršť nových desek doplňuje i Camila Cabello, která evidentně miluje citoslovečné popěvky. Těch je na třetí studiovce Familia hned několik, navíc nechybí hostovačka zpěvačky Willow, která se rozhodla v už tak těžkém období rodiny Smithových ještě přitopit, když napsala dopis Tupacovi. Společná skladba Psychofreak tak hned dostává nový rozměr. Filipa bavila víc než Annabelle, ale po jednotvárném tracku s Edem Sheeranem je na místě spokojenost.

Kdo má za sebou mentálně slabší týden Donald Glover, nebo Willow? A kdo je odolnější proti extrémně pálivým papričkám  Pusha T, nebo Ben Cristovao? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka