Vánoční bazar v mokré čtvrti už potřetí

13. prosinec 2006

Už třetím rokem se kavárna divadla Disk promění ve Vánoční bazar v mokré čtvrti, který pořádají herečky Aňa Geislerová, Tatiana Vilhelmová a režisér Peter Serge Butka. Od pátku 15. do neděle 17. prosince jim můžete přinést dárky, které pak prodají a vytěžené peníze na pomoc pošlou rovným dílem do tří sdružení. Na akci vás pozvali Táňa Vilhelmová a Peter Butka. POSLECHNĚTE SI: Rozhovor s Táňou Vilhemovou a Peterem Butkou

V pátek 15. prosince můžete přinést do Disku dárky, protagonisté Vánočního bazaru v mokré čtvrti je pak během víkendu 16. a 17. prosince prodají a vybrané peníze pak pošlou na charitativní účely. Co můžete přinést? "Cokoliv o čem si myslíte, že je to hezké a nebudete to postrádat. My se to pak pokusíme prodat. Když se u nás zastavíte, nalejeme Vám panáčka bilinného likéru a vy si můžete prohlížet, vybírat, nakupovat...", vyzívají Aňa, Táňa a Peter.

00479628.jpeg

Víkendem však tato charitativní akce nekončí. V pondělí18. prosince se od 20.00 Lucerna Music Baru promění v kabaretní prostředí. V benefičním, salonně-kabaretním večeru plném písní a jiných roztomilostí vystoupí Dara Rolins, Jiří Schmitzer, Matěj Ruppert, Monika Maláčová, Petr Čtvrtníček, Zuzana Stivínová, Jakub Štorek, Dan Bárta, Martha Issová, Sandra Nováková, Jiří Macháček, Lenka Krobotová, Jarda Plesl a samozřejmě také protagonisté Vánočního bazaru v Mokré čtvrti Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová a Peter Serge Butko.

Výtěžek koncertu bude věnován na konto Vánočního bazaru a poputuje rovným dílem do tří sdružení - Nadace Terezy Maxové, vsetínského hospicu Letokruhy a Střední školy Aloyse Klara.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio