Vánoční písničky jsem se bála, vyhnout se klišé je těžký, říká Ewa Farna ke svému No. 1 hitu

23. prosinec 2022

Velký čísla v obležení vánočních fláků! Annabelle a Filipa svou návštěvou poctila (i přes svůj nabitý rozvrh) polsko-česká zpěvačka, songwriterka, producentka a spoluautorka jednoho z největších vánočních hitů u nás Ewa Farna. „Poslední týdny je teď moje písnička Vánoce na míru nejhranější song v českých rádiích a to se mi stalo fakt po letech,“ říká nadšeně o pět let staré písni, která ve vánoční selekci Velkých čísel samozřejmě nesměla chybět.

„V nákupáku jsem jí teď slyšela třikrát,“ směje se Ewa Farna. „Vánoční písničky jsem se strašně bála, nechtěla jsem to dělat.“ Nakonec se ale zadařilo. Annabelle s Filipem se pro uvěřitelnou civilnost hitu Vánoce na míru ve studiu rozplývali. „Nechte tu Američanku bejt už!“ zaznívá o moment později, těsně před puštěním nepřekvapivého No. 1 hitu All I Want For Christmas Is You od Mariah Carey. Ewa svým nezaměnitelným hlasem dokonce úryvek ze songu zazpívala.

Ewa Farna mimo jiné vykázala velkou vánoční připravenost, pro fanoušky má nachystané (prý multifunkční) vonné svíčky a také svůj první koncert v O2 areně, který si příští rok v říjnu nadělí k třicetinám. Vánoční speciál Velkých čísel přinesl kromě očekávaných kousků také třeba nejhorší vánoční song podle časopisu Rolling Stone nebo Ewin videosingl z loňské desky Umami nazvaný No Ne.

Které performery*ky považuje Ewa Farna za výjimečné? Proč se Filipova story ze základky zvrtla ve fanboy moment? A která statečná bojovnice se drží v Top 3 amerického žebříčku v obležení koled? Pusťte si vánoční díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio