O pořadu Ve vlastní šťávě

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Magazín Ve vlastní šťávě vás provází trendy v aktuální gastronomii. Na zlatém podnose servírujeme kuchaře, baristy, producenty a prodejce jídla. Probíráme kuchyni minutkovou i raw, masovou i veganskou. Povídáme si s chovateli zvířat i milovníky tichého světa hub.

Současným děním ve světě vaření, pečení a smažení provází Juliana Fischerová, blogující jako Maškrtnica.cz. O jídle a gastronomických novinkách psala v počátcích kulinářského serveru Scuk.cz, později se začala věnovat chlebové osvětě a spoluzaložila kvasovou mapu PečemPecen.cz. Pekla pro restaurace a kavárny, a pokud není zrovna v rozhlase nebo s miminkem, vede jako lektorka pekařské kurzy.

Historie pořadu: Rubrika ve vlastní šťávě začala vysílat v září roku 2011. V roce 2017 se prodloužila na magazín a v březnu 2018 ji po odchodu Michala Hromase převzala Juliana Fischerová.

Všechny díly magazínu najdete zde.

Pořad připravují