O pořadu Ve vlastní šťávě

Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.

Magazín Ve vlastní šťávě vás provází trendy v aktuální gastronomii. Na zlatém podnose servírujeme kuchaře, baristy, producenty a prodejce jídla. Probíráme kuchyni minutkovou i raw, masovou i veganskou. Povídáme si s chovateli zvířat i milovníky tichého světa hub.

O autorce:
Současným děním ve světě vaření, pečení a smažení provází Juliana Fischerová, blogující jako Maškrtnica.cz. O jídle a gastronomických novinkách psala v počátcích kulinářského serveru Scuk.cz, později se začala věnovat chlebové osvětě a spoluzaložila kvasovou mapu PečemPecen.cz. Pekla pro restaurace a kavárny, a pokud není zrovna v rozhlase nebo s miminkem, vede jako lektorka pekařské kurzy.

Historie pořadu: Rubrika ve vlastní šťávě začala vysílat v září roku 2011. V roce 2017 se prodloužila na magazín a v březnu 2018 ji po odchodu Michala Hromase převzala Juliana Fischerová.

Všechny díly magazínu najdete zde.

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
pátek 17:00Radio Wave

Pořad připravují

Další pořady

  • Tribuna

    Sportovní magazín Radia Wave. Vojtěch Jírovec, Vojtěch Ondráček a Martin Vait komentují, jak se sportovní dění odráží ve společnosti – a naopak.

  • Návštěvníci

    Návštěvníci jsou podcastová série Jonáše Zbořila o tom, kde se mladí lidé cítí doma.

  • Grundfunk

    Unikátní mix funku, soulu, jazzu a dalších směrů elektronické a progresivní hudby, ve které nechybí nezbytný groove, to je Grundfunk na Radiu Wave!

  • Buchty

    Buchty jsou sofistikovaně neseriózní zábavný girl talk Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Těšte se na hodinu se dvěma moderátorkami, které...