O pořadu Ve vlastní šťávě
Trendy v současné gastronomii. Současné dění ve světě vaření, pečení a smažení.
Magazín Ve vlastní šťávě vás provází trendy v aktuální gastronomii. Na zlatém podnose servírujeme kuchaře, baristy, producenty a prodejce jídla. Probíráme kuchyni minutkovou i raw, masovou i veganskou. Povídáme si s chovateli zvířat i milovníky tichého světa hub.
O autorce:
Současným děním ve světě vaření, pečení a smažení provází Juliana Fischerová, blogující jako Maškrtnica.cz. O jídle a gastronomických novinkách psala v počátcích kulinářského serveru Scuk.cz, později se začala věnovat chlebové osvětě a spoluzaložila kvasovou mapu PečemPecen.cz. Pekla pro restaurace a kavárny, a pokud není zrovna v rozhlase nebo s miminkem, vede jako lektorka pekařské kurzy.
Historie pořadu: Rubrika ve vlastní šťávě začala vysílat v září roku 2011. V roce 2017 se prodloužila na magazín a v březnu 2018 ji po odchodu Michala Hromase převzala Juliana Fischerová.
Všechny díly magazínu najdete zde.
Pořad připravují
Další pořady
-
Bourání
Bourání je pořad o architektuře, urbanismu a designu. A o tom, jak nám zlepšují nebo zhoršují život.
-
Brambora s vejcem
Lehce chaotická rubrika Ivany Veselkové a Aleše Stuchlého. Živé telefonáty celebritám všech kategorií - těch provařených, ale i těch, které neznáte, nebo vás nezajímají.
-
Pracanti
Pracanti jsou podcastová série Evy Svobodové o první pracovní zkušenosti mladé generace. Jak si mladí lidé práci vybírají? A co při ní prožívají?
-
Modeláři
Modeláři jsou informovaná i fanouškovsky zanícená sonda do žánrů hardcoru, metalu, punku i temných odvětví ambientu.