Vychutnejte si každý den s kalendářem Pochoutkový rok 2019

17. prosinec 2018

Tým Pochoutkového roku pro vás na rok 2019 připravil unikátní kalendář se čtyřiceti finálovými recepty soutěžících.

Navíc v něm najdete recepty porotců soutěže - Nadi Konvalinkové, Pavla Pospíšila a Jaroslava Sapíka.

Kalendář Pochoutkového roku si můžete objednat na telefonu 272 096 310, na webu www.radioteka.cz, nebo zakoupit v reprezentační prodejně Českého rozhlasu, Vinohradská 12.

Skvělé recepty na každý den, lákavé fotografie hotových jídel a praktický plánovací záznamník, to vše v kalendáři najdete. Kalendář bude určitě bezvadným vánočním dárkem pro vaše blízké, nebo si jeho pořízením udělejte radost vy. Těšíme se na to, že Pochoutkový rok bude s vámi v roce 2019 každý den.   

Za rok může být v kalendáři i váš recept. Vyhlásili jsme totiž další ročník Pochoutkového roku, který bude tentokrát na sladko. Své oblíbené sladké rodinné recepty do Pochoutkového roku 2019 – buď přes formulář na internetové stránce www.pochoutkovyrok.cz nebo klasicky dopisem poštou (Český rozhlas, Vinohradská 12, 120 99 Praha 2, heslo: Pochoutkový rok) – nám můžete posílat už od 15. prosince 2018. Porota pak každý týden vybere jeden z došlých receptů (celkem 40 receptů) a tým Pochoutkového roku v čele s Patrikem Rozehnalem navštíví vybraného posluchače a natočí a vyfotí u něj doma celý recept.

autor: JMys
Spustit audio