WavetroniQ představí projekt Clubroot

30. květen 2014

Clubroot, mladý 24letý producent pocházející ze St. Alban severně od Londýna, vydal letos v červnu debutové stejnojmenné album Clubroot. Tohoto počinu se zhostilo undergroundové vydavatelství Lo Dubs ze San Franciska, které spadá pod losonofono/lsf records.

Na albu Clubroot najdeme 10 skladeb, ve kterých se prolínají ambientní zvuky s 2stepovým rytmem, vzápětí střídaným hutným pomalým dubstepovým ploužením kolem 70bpm Skladby jsou velmi příjemně propojeny a dávají tak albu ucelený projev. Toto album bylo to, na co se čekalo od vydání Burialova Untrue.

Podobnost v nich nehledejte, ale inspirace je víc než patrná. Za top kamaráda má Clubroot na osobní stránce MySpace hned po vydavatelství Lo Dubs právě Buriala. Tento mladý producent přinesl na hudební scénu zbrusu svěží a neotřelý materiál, který se jistě bude držet několik měsíců v žebříčku nejvíce prodávaných alb.

Zájem je obrovský a já měl štěstí, že se mi z britské distribuce podařilo jej sehnat ještě před vyprodáním zásob. Proto si jej budete moct vychutnat i vy, a to právě v rubrice 3in1 v pořadu WavetroniQ na Radiu Wave v pondělí večer.

dj Shadow - Un Autre
Introduction (MCA Records)
FaltyDL - Human meadow (Luke Vibert remix) (Planet Mu)
Pearson Sound - Indelible (Aus Music)
Untold - Just For You (Roska Remix) (HOTFLUSH)
Submerse - Forgive Me (Night Audio)
The Faun - Original fever (HEAVY ARTILLERY)
L-WIZ - Syrup Feeling (Blasta Raspberry Syrup Remix) (Argon Records)

Rubrika 3in1
Clubroot - Low Pressure Zone (Lo Dubs)
Clubroot - Lucid Dream (Lo Dubs)
Clubroot - Talisman (Lo Dubs)

Blue Daisy - Space Ex (Black Acre)
Clueless - Secret Love (Night Audio)
BLASTA - Cosmic Lounge (Argon Records)

Dnešní WavetroniQ byl v duchu zvuku producenta Buriala, ochutnejte trochu talentu samotného mistra.
Excelentního producenta Pearson Sound si připomeneme v jiném songu, pod jeho dalším pseudonymem Ramadanman. Skladba vyšla u labelu Apple Pips.

A nakonec excelentní Clubroot. Jeho MySpace stránka je zde.

Spustit audio