YouTube kanál o životě v dodávce skončil smrtí. Amerika sleduje, co se stalo Gabby Petito

29. září 2021

Nedělní večer na českých televizích patří seriálu Ochránce s Lukášem Vaculíkem, ale také reality show Love Island. Mají tyto pořadu divákům co nabídnout? Žhavou lásku v létě našla herečka Renée Zellweger. Naopak mladá youtuberka Gabbi Petito možná i kvůli ní přišla o život. A co se stalo slavné modelce Lindě Evangelistě a může to potkat i vás? Pusťte si Kompot!

Lukáš Vaculík hraje v novém seriálu České televize Ochránce školního ombudsmana. Jeho práce by se často spíš hodila pro Sherlocka Holmese, a tak dostal i svého velmi prostořekého Watsona. Proč je Pavel Řezníček jako řidič Aleše Pelána skvělý? V Kompotu uslyšíte i mikrorecenzi na reality show Love Island!

Spojenými státy otřásla smrt dvaadvacetileté Gabbi Petito, která točila videa o vysněném cestování se snoubencem v dodávce a chtěla jimi plnit svůj YouTube kanál o nomádském životě. Stačila uveřejnit jen to první. Potom záhadně zemřela v národním parku Grand Teton ve Wyomingu a její partner je na útěku. Víc zjistíte v Kompotu.

Používá se procedura, která údajně zdeformovala Lindu Evangelistu, i v České republice? Americká média zbožňují britského automechanika, televizní osobnost a bývalého policistu Anta Ansteada, se kterým nyní chodí Renée Zellweger. Proč? Jaký je pořad o autech Celebrity IOU: Joyride, ve kterém se potkali? A jaké jsou teď nejdiskutovanější shows o nemovitostech? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.