Začíná podcast, který tě roztančí. Série Get Down s Gabi Heclovou je o tanci, těle a sebevědomí

13. říjen 2021

„Díky covidové době jsem si uvědomila, jak moc tanec miluju. Jak mi chybí chodit do klubů, na parties a na open classy mých oblíbených tanečníků,“ říká herečka a hudebnice Gabi Heclová. V šesti dílech podcastové série Get Down si vyráží zatancovat a popovídat s hvězdami svého osobního tanečního nebe: „Mluvíme o tom, co pro nás tanec znamená a jak mění náš život.“

„Spousta holek si řekla, že bude twerkovat, protože je to teď skvělej byznys, hodně lajků a podobně. Tak začnou kroutit zadkem, nevědí nic o svým těle, o pohybu, ale jsou sexy a jde jim to. A být twerk queen je pro ně vysoký level. Pro mě, když už, tak chci být královnou všeho! Nelimituju se na jeden taneční styl,“ říká v teaseru k podcastu Get Down tanečnice Aneta Antošová, která je i díky vystupování v televizi známá jako královna českého twerku.

Gabi Heclová v podcastu Get Down s tanečnicí Anetou Antošovou

V Get Down vás zavedeme na privátní lekci twerku s Anetou, na waacking s Eliškou Soukupovou nebo na domácí trénink pole dance s performerkou Syybilou. S Kristínou Tukan Gabi rozebere souvislosti tance s psychologií. A s Michalem Ninjou otevře svět vogue clanu Kiki House of Ambitchous.

Jak může tanec ovlivnit sebevědomí, tělo, vztahy a život? Jaké byly začátky dnešních profesionálů? Jaké osobní příběhy se skrývají za tanečními styly, které aktuálně hýbou hudebními kluby a populárními videoklipy?

Poslouchejte intimní rozhovory z tanečních šaten a backstagí s Gabi Heclovou a jejími hosty od 22. října 2021. Na nový díl podcastu Get Down se těšte každý pátek na webu Radia Wave, v aplikaci mujRozhlas.cz nebo na dalších podcastových platformách.

O autorce:

Gabriela Heclová je mladá herečka, influencerka, moderátorka, ale především úplně normální holka, která miluje hudbu a vše okolo ní. Koncerty, mejdany a tanec! Nebo jen něco, co má vypadat jako tanec? Gabriela je pro každou srandu a zastává názor, že vše se má zkusit.

autoři: Gabi Heclová , Veronika Ruppert
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.