‪Zamilované písně ve znamení trapu a příhody pana Westa

‪V novém valentýnském speciálu jsme prozkoumali vody rapových lovesongů, kterými můžete jak oslnit, tak naprosto zdevastovat vaše rande.‬ K tomu novinky ze světa rapu a samozřejmě Kanye West. 

Je to tu. Nikdo se neptal, nikdo to nežádal, ale my i tak doručili. Po několika dnech od Valentýna je tu speciální díl, který je věnovaný zamilovaným písním ze světa rapu.

Jste ve vztahu a potřebujete rozjet vaše rapové rande? Nevíte, jakou skladbou překvapit vaši drahou polovičku, která zná jen Pauliho Garanda? Je čas na hudební převýchovu? Pokud ano, tak právě tenhle playlist je pro vás jako stvořený. Od Futura až po staré dobré klasiky, jako jsou OutKast nebo Kelis.

Kromě zamilovaných písní se dále dostal na stůl americký svátek sportu - Super Bowl, který byl letos poprvé v kompletní hip-hopové režii. Nechybí ani příhody strýčka Westa, Snoop Doggovy inhalační aktivity nebo novinky z tuzemské scény. Také nešlo opomenout pár nových desek, jako je projekt od dvojice Wiz Khalifa a Juicy J nebo nový Snot.

Kdo zandal nejlepší Super Bowl ballin? Jak se z Kodaka Blacka stane Kodak White? Jaká bude Donda 2? A kolik raperů bude vydávat 22.2.22? To vše v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio