Žebříčkové ždímání umožňuje prestižní Super Bowl Halftime Show i svátek zamilovaných

17. únor 2022

Letošní Valentýn je za námi a hvězdy hudebního světa demonstrují, jak na něm trhnout pěkných pár čísel. Atlantský rapper Future zvolil strategii překřtít „svátek zamilovaných“ na ten „nejhorší den v roce“, a to z důvodu, že má zkrátka příliš mnoho žen, které musí opečovávat. Tuzemská kapela Mirai je na tom podobně – má příliš mnoho slavných lidí, vedle kterých lze usínat (a kteří dokáží nahnat čísla novému videoklipu).

Únorový měsíc je v Americe krom Valentýnu také ve znamení připomínání si významných osobností a událostí v historii africké diaspory. Světem mainstreamové hudby ale v únoru nejvíce otřásá prestižní hudební večírek Super Bowl Halftime Show, který je, zdá se, rok od roku dražší. Po loňském vystoupení Weeknda se teď před zraky milionů diváků sešla sestava kumulující 43 cen Grammy a 19 No. 1 desek. Annabelle s Filipem nadšeně mluvili o Mary J. Blige i Kendricku Lamarovi.

Moderátoři Velkých čísel si mimo all-star sestavu hip hopu a R&B 90. a tzv. nultých let, která se v plné síle představila na Super Bowl Halftime Show, užili také dlouho očekávanou spolupráci dvou britských rapperů. ArrDee a Aitch možná nejsou impozantního vzrůstu, zato mají ale impozantní flows a track War Annabelle s Filipem přesvědčil o tom, že mají slabost pro kvalitní UK drill.

Kolik nasypal Dr. Dre do letošní Super Bowl Halftime Show ze své kapsy? Proč toho má teď Snoop Dogg takzvaně hodně na talíři? A kolik ročně utratí rapper Future za opečovávání krásných žen? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka