Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Reality show Svatba na první pohled je toho důkazem

10. listopad 2020

Najít ideálního partnera není snadné. Své o tom vědí účastníci reality show Svatba na první pohled, kteří byli tak zoufalí, že se do tohoto „sociálního experimentu“ přihlásili. Svatbou se inspiroval i hudebník a malíř Ivan Mládek, když vyobrazil námluvy už asi brzy bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. A ukázal ho tak, jak bychom nečekali. Poslechněte si nový díl podcastu Kompot!

Televize nebo streamovací služby bojují o diváka troufalými praktikami. Tou poslední je „navonět“ obyčejnou reality show vědeckými postupy, abychom hned nepoznali, že se stále jedná o stejný žánr. Po zhlédnutí dvou dílů Svatby na první pohled lze s určitostí říct, že si lidé při slovním spojení „sociální experiment“ i za dvacet let vzpomenou spíše na Philipa Zimbarda než na nový počin televize Nova. Ale bavili se Hanka se Šimonem? I to se dozvíte v novém Kompotu.

Umělecké profese jsou spojené nádoby, což dokazují herci a zpěvačky, kteří se ve volném čase realizují u malířského plátna. Kolik by moderátoři Kompotu zaplatili za obrazy Jiřiny Bohdalové, Ivy Hüttnerové, Britney Spears nebo Ivana Mládka, které jim doporučili fanoušci na Instagramu? Zjistíte v novém dílu!

Dalšími tématy jsou Johnny Depp a jeho velká soudní prohra, dozvuky MasterChefa nebo to, jak dopadl Kanye West v americkém prezidentském klání. Otevřete si nový Kompot, sledujte náš instagramový účet a zúčastněte se našich zábavných anket!

Spustit audio