Zralé ženy, které nejsou v zenu. Proč je sledování Real Housewives těžce návykové?

17. květen 2022

Skandály a nablýskaný život zralých žen z lepší společnosti ukazuje reality show Real Housewives, která má už přes deset různých franšíz. U které při sledování začít? Seriál Iveta o jedné z mediálně nejznámějších českých zpěvaček se noří do historie bez toho, aby historii jakkoliv zmínil. Vadí to? Pusťte si Kompot!

Ve Spojených státech jsou reality shows o životech žen po čtyřicítce fenomén. V současnosti můžete sledovat Real Housewives, tedy „opravdové hospodyňky“ například z Beverly Hills, Atlanty, New Jersey nebo z předměstí Washingtonu D.C., Potomacu. Kde máte ale začít? Pusťte si Kompot s první částí velkého průvodce po světě Real Housewives, které můžete částečně sledovat i na streamovací službě Netflix.

Životopisných filmů o českých osobnostech nedávných let popkultury není v Česku mnoho a je to škoda. Proto je třídílná minisérie Iveta o zpěvačce Ivetě Bartošové určitě výjimečná. Jak se podařilo Anně Fialové a Vojtěchu Vodochodskému zachytit vztah Bartošové a Petra Sepéšiho a dozvíme se ze seriálu, jak fungoval český hudební průmysl za komunismu? Poslechněte si celý pořad!

Pusťte si Kompot a hlasujte pro něj v anketě Podcast roku, uděláte nám radost. A taky nás sledujte na Instagramu!

Spustit audio

Související