Existuje návod na úspěšné seznamování? Rozhodně si do inzerátu nedávejte fotku s kaprem

12. červen 2024

Ivana a Zuzana se ve studiu tentokrát přivítaly psychoterapeutku a spoluautorku podcastu Moderní láska Markétu Šetinovou, která se zaměřuje na začátky vztahů a nebojí se o tom mluvit.

Ivanka na začátek dropla svůj názor, že láska neexistuje. S tím Markéta nemohla souhlasit, ale doporučovala, ať při navazování vztahů ověřujeme informace, nedáme jen na své fantazie o dané osobě a neklademe důraz pouze na vzhled. Na to konto se Zuzana zasnila a rozpovídala se o muži, kterého potkala před dvaceti lety ve večerce a on se tam přitažlivě kýval v manšestrákách.

Čtěte také

Ženy se pak detailně bavily o online seznamování - mj. o tom, že na seznamkách mají muži z neznámých důvodů často fotku, jak drží ulovenou rybu a že by to Markéta spíš nedoporučovala. Ivana zase zmínila, že nefeeluje fotky lidí sedících se skleničkou alkoholu ve vířivce nebo osob opírajících se o drahá auta. Markéta vysvětlila, že nejhorší jsou indiferentní inzeráty, které nezaujmou ani nepohorší - je třeba být autentický a ukázat svá hobby a specifika.

Padla ještě témata jako sixpack, legíny na prvním rande, creepy index, pak Markéta ještě varovala, aby lidé nespoléhali jen na lásku a budovali si i jiné životní pilíře, protože hon za vztahem je někdy běh na dlouhou trať - a mohlo se jít pomalu domů.

Chcete si přemítat o tom, že láska nemusí být nutně na celý život a že balení na kapry už je pasé? Pusťte si do uší a duše Buchty a možná se Vám to zadaří.

Spustit audio

Související