Festivalový průvodce rapem. Od Rolling Loudu až po tuzemskou premiéru v Jinolicích

27. květen 2022

Kam v létě na rap? A kam na festival? V novém díle přinášíme přehled evropských a česko-slovenských akcí, které by vám neměly uniknout.

S blížícím se létem je třeba si udělat přehled o tom, kam vyrazit za rapem. I přesto, že velká část evropských festivalů je z důvodu pandemických přesunů vyprodaná, neuškodí si říct, jaké možnosti český fanoušek rapu vlastně má. Samotná Evropa nabízí mnoho zábavy: ať už je to německý Splash, ze kterého jsme v roce 2019 přinesli reportáž, švýcarský Openair Frauenfeld, britský Wireless festival, nizozemský WOO HAH nebo třeba portugalská varianta amerického Rolling Loudu, který bude mít letos svou velkou premiéru.

Premiéru bude mít ale také tuzemský Frontline festival v autokempu v Jinolicích. Zde se během dvou dnů potká tuzemská rapová smetánka a pro vás to znamená jediné: sbalte své spacáky, festivalové starter packy a vidíme se v ravu! A jak již bývá zvykem, reportáž vás nemine.

Co chystá portugalský Rolling Loud? Na koho narazit v autokempu v Jinolicích? Kdo přijede na Slovensko a kdo zůstane v Brně? To vše ve festivalovém průvodci ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio