Hloubkový rapový ponor. Frank Flames připlouvá s debutem Ready 2 Dive

24. červen 2022

Do studia tentokrát dorazil Frank Flames z pražského labelu Hypno 808, se kterým jsme probrali všechno podstatné kolem jeho rapového debutu Ready 2 Dive.

Jak praví staré rapové pořekadlo: releasy je třeba trhat za čerstva. Naším hostem tudíž nebyl nikdo jiný než producent (a dnes už i rapper) Frank Flames. Tento původem žďárský trapový virtuos má aktuálně venku novou desku Ready 2 Dive, na které se představuje také jako MC. Franka jste mohli v minulosti slyšet v pozici rappera pouze na jeho desce Sleepwalker nebo v projektu Milf and Money na featu s naším domácím DJem Venktovkou.

Tentokrát máme ale co do činění s komplexní rapovou deskou, kde kromě Franka můžeme slyšet jeho elitní kolegy, jako jsou Smack, Hugo Toxxx, ICY L nebo James Cole. Deska Ready 2 Dive je hloubkovým ponorem do skvělých melodických produkcí s výraznými autotunovými linkami. Tak nasaď potápěčské vybavení a rotuj to!

Jak dlouho vznikal Frankův rapový debut? Jak to vypadá se spoluprací s Durt808? A jak to má Frank s potápěním? To vše v novém rozhovoru ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.