Hyper rave a remix hitu SexyBack. Pusťte si fosforeskující DJ set producenta FVLCRVMa

7. červen 2024

Slovenský producent, DJ a král vymakaných live shows s neúprosnou gradací Pišta Kráľovič aka FVLCRVM poctil naše prosklené studio současným hyper ravem a nevydanými hity. Jeho energický DJ set ve Flámu se nese ve stylu nedávno vydaného EP Aimés, na němž hostují producent BoLs/sLoB nebo zpěvačka Terra. FVLCRVM přijal pozvání moderátorského dua Kewu & STEADY a otevřel svůj ikonický "turbo munchies" batoh plný elektronických bangerů.

Pištova hudební historie zahrnuje například frontmanství v indie-popovém triu Nvmeri, kteří se nebáli ani math popu. Kytary z jeho živých vystoupení kompletně nezmizely, ve Flámu nás ale zajímalo, jak si povede za playery. Jak se mu podařilo smíchat Justina Timberlakea s hyper ravem? A jaké kuriózní DJ skills má v rukávu? Pusťte si jeho fosforeskující set z proskleného studia Radia Wave.

Před klubem, za klubem, nikdo nesmí stát, nebo nebudeme hrát! S novým Flámem se sezónně setkáte v živém vysílání Radia Wave, jednotlivé díly první série vycházejí každý druhý čtvrtek na našem YouTube kanálu.

autoři: Kewu , STEADY

Související