MC’s ožívají, když přichází „droptober“. Vybíráme to nejlepší z nového rapu

6. říjen 2023

Nadílka nových skladeb, rapových koncertů a aktualit je veliká. V novém díle přinášíme to nejlepší z ní, ale i pár tuzemských desek k tomu. Někdo má „sobtober“, my zase „droptober“, a to znamená jediné: přichází čas na sběr nejčerstvějších novinek ze světa rapu, od záplavy skladeb přes příval tuzemských aktualit až po desky z Ameriky a Česka.

V novém díle Scény s Opakem Dissu jsme si posvítili na nové album od uskupení ShittyBoyz, o kterých jsme se více bavili v našem scam rap speciálu, dále pak na projekt od 1017 ALYX 9SM i několik tuzemských novinek, na něž navážeme v příštím díle, kdy bude venku velká zásoba alb. Prozatím jen avizujeme!

Do rotace se prodral i ICY L s jeho novou deskou Rider, projekt od producentů ze Slovenska ECMSQUAD nebo horká novinka OG PÁV. A nešlo vynechat Fvck_kvlta a jeho skladbu pro Slovensko.

Jak hraje nový ICY L? Na které mejdany vyrazit v říjnu? Co se stane, když poskládá návrhář rapovou kompilaci? A co na to perkuse od Mike-T? Vše a ještě víc se dozvíš v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio