O pořadu Čelisti

60 minut dravého filmového lovu: horké novinky z filmového oceánu, hlavní filmová událost týdne i drobný plankton aktuálního filmového dění. To vše uvízne každý týden v Čelistech.

Žádné jalové pozvánky a přeříkávání filmových synopsí, nýbrž dravá a nevybíravá kritika, sarkastická zvuková koláž a trojice pohledů lidí, kteří mají film opravdu rádi (a nebojí se o něm mluvit). Čelisti jsou pořad určený těm, kteří o filmech rádi diskutují a nebojí se kontroverze. Čelistem zachutná vše – od blockbusteru až po úzkoprofilové festivalové tituly. Nabídnou jak poutavé informace, tak především materiál k zamyšlení a polemice.

Nejsme tu jen, abychom vás potěšili; jsme tu, abychom vás nahlodali! Čelisti v přímém přenosu na Radiu Wave, každý čtvrtek mezi 18. a 19. hodinou.

Historie pořadu:
Pořad vysíláme od února roku 2011.

Všechny díly pořadu najdete zde.

Pořad připravují

Další pořady

  • Hudební novinky

    Co nového v našem playlistu? Hudební novinky vám každý týden přináší přehled tracků, které právě dorazily do rotace Radia Wave!

  • Špína

    Judita Císařová, Honza Šamánek a Petr Wagner každý čtvrtek provádí posluchače sklepeními lokální i zahraniční DIY scény.

  • Pochlap se

    „Někdy hodně mlčíme, jindy moc řečníme, ale často se bojíme opravdu otevřeně mluvit,“ říká autor podcastu Pochlap se Václav Rouček. 

  • Brrrap

    Rapová série Brrrap je podcast, který se zajímá o to, co se honí rapperům v hlavě, když nedrží mikrofon v ruce. Za jaké kariérní rozhodnutí by si rappeři nafackovali?