O pořadu Velký čísla

Vydejte se na vrcholy žebříčků s Radiem Wave. Čerstvý hudební pořad, ve kterém se počítadla světových i tuzemských hitparád nepřestávají točit.

Ve Velkých číslech servírují Filip Černý a Annabelle každý týden ty nejžhavější trendy a virály současného popu, svižné rubriky, jako bizár týdne, nebo tracky, které se nedají poslouchat jinak než „na repeat“. Rozumět si sice nemusí ve všem, vy si s nimi ale notovat budete zaručeně.

Anna Žitniková aka Annabelle

Zpěvačka, rapperka, fanynka žluté barvy a nalepovacích face-tattoos. Má za sebou například studium a koncertování v Londýně a před sebou svůj sen – dobýt hudební svět.

Filip Černý

Moderátor proudového vysílání a hudební redaktor Radia Wave. Frontman kapely Good Times Only, věčně utopený v hudebních playlistech. Ujíždí si na „sad vibes“, hlavně na Amen Dunes a Blood Orange.

Historie pořadu: Velký čísla vysíláme od září 2020.

Pořad připravují

Další pořady

  • Houpačky

    Houpačky jsou magazín pro aktivní rodiče, který každý týden nabízí diskuse o dětech, mateřství, otcovství, rodině a životním stylu s lékaři, psychology, poradci i...

  • Kompot

    Hodina s tím nejsladším z populární hudby i současné společnosti.

  • Šatníky

    Šatníky přináší příběhy módy z českých skříní a ulic. Poslechněte si, co se skutečně nosí a proč. Nahlížíme do skříní a šaten, analyzujeme osobní styl a přístup k oblékání.

  • Startér

    Startér je hledač talentů Radia Wave. Pomáháme kapelám, které se nebojí mobilizovat své fanoušky, ale i těm, co odjakživa nenávidí clickbait.