Novinky na groovy scéně: Deluxe edice Quantica, L'Impératrice i vycházející hvězda Fabiana Palladino

14. červen 2024

Velice povedená, loni v listopadu vydaná deska Dancing While Falling od Quantica, se letos dočkala své deluxe edice s prodlouženými verzemi některých skladeb. Francouská kapela L'Impératrice se v našem vysílání předvedla díky dvěma ukázkám z jejich třetí studiové desky Pulsar a pravidelná rubrika Groove Window představila zpěvačku Fabiana Palladino, která je ve Velké Británii vycházející hvězdou.

Romain Dilouya se svým projektem F.I.D.E.L. vydal v březnu desku Out Of Sight a teď v červnu se vytasil i s její instrumentální verzí. Tak si můžete písně oproštěné od vokálu Johna Turrella nebo Slye Johnsona vychutnat nebo i jejich autory podpořit tady.

Třetí studiovou desku vydali francouzští L'Impératrice, kteří ji přivezou představit naživo letos do Prahy. Konkrétně se na ně můžete těšit 9. prosince, kdy vystoupí v klubu Roxy.

Quantic přidal ke své loňské novince Dancing While Falling, prodloužené verze téměř všech skladeb a my se vůbec nedivíme, že na vinylu se po nich jen zaprášilo. V digitální podobě si můžete prodlouženou jízdu dopřát tady.

3. července se dočkáme druhé studiové desky Things Are Getting Better uskupení Jimetta Rose & The Voices of Creation a hned první z ní vydaná skladba Portals, naznačuje, že letní prázdniny letos zahájíme mocně. Tak si vydání desky nenechte ujít!

Zpěvák Aloe Blacc letos chystá pro své fanoušky pár novinek a jednou z těch, co už je venku, je i první část projektu Rock My Soul, ve kterém předělal některé rockové skladby do jejich funkové nebo soulové podoby. Jak zní písně od No Doubt, Soundgarden, Nirvany, Red Hot Chili Peppers nebo Green Day, zjistíte tady.

Playlist tohoto dílu najdete zde

Spustit audio