Poslední letní rapová sklizeň. Vytříbená Anglie, Smíchov & Nutso Thugn

1. září 2023

Náš releasový radar nás tentokrát nasměroval na interprety jako jsou Novelist, Giggs, domácí Dollar Prync nebo Nutso Thugn. Tradiční servis Opaku Dissu zahrnuje i porci novinek, singlů a mnoho dalšího!

Je tu náš poslední letní díl, s kterým po vlně veder přichází vlna horkých releasů. Druhá polovina srpna byla na nové desky a singly více než plodná a my pro vás vyzobali to nejlepší, co šlo sklidit. Trochu netradičně jsme se podívali na Britské ostrovy, zavítali na Smíchov, a nakonec – jak je všem známo – skončili v námi protěžované Americe.

Velké desky v minulých týdnech padaly hlavně v Británii, kde se probudil Giggs s projektem Zero Tolerance, dále pak Novelist s albem 3.5 4 THA RIDE a taky smíchovský reprezentant Dollar Prync se svým projektem Kures Drill. Kromě této sebranky se o výrazný blázinec postaral i náš rádiový kůň Nutso Thugn. A se svou klasikou neotálel ani etablovaný Bones. Nemohly chybět novinky z tuzemských ulic, zahraniční aktuality nebo přehled horkých singlů.

Jak obstál nový Dollar Prync? Kdo další patří mezi naše rapové koně? A co na to Nutso Thugn? Poslechněte si celý díl Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.