Tři v trapu a set aneb sejdeme se za mixem!

3. červen 2022

Tentokrát se naše banda sešla u mixu v podobě staré dobré klasiky: b2b selekce – tak jak to máme rádi. Od novinek až po zlaté bangery.

V rámci okurkové sezóny a čekání na desky od Sergeie Barracudy, Fobia Kida a dalších raperů, kteří plánují drop velký na měsíc červen, jsme se sešli u staré dobré klasiky, a to v podobě hromadného náběhu na DJ set (takzvaně potkali se u mixu). A jelikož je zítra den návratu legendárního Lopatas Clashe, naběhli jsme do studia ve warm up módu.

V selekci tak můžeš čekat silné bangery od USA po tuzemsko, rapový šlehanec v podání Deltron 3030, nového Fobia Kida, urvanou Detroit sebranku a hbité ručky DJ Casablanky. A kdo by nevěděl, tak b2b je klasická DJs střídačka. Naběhlo se v sestavě: Casa, DDD a Jardič. Tak to odpal s náma doma. Volume hore a zapal tu špeluňku.

Kdo donesl největší banger? Komu zvoní hrana a komu hajtka? A jak dopadl hromadný b2b set? To vše v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.