Tuzemská rapová scéna zanechává stopy. „Droptober“ pokračuje s další nadílkou desek!

13. říjen 2023

Podzimní rapová sklizeň pokračuje. V dnešním díle jsou na menu desky od Paina, Smacka, BADYBOY BERLIN, Earla Sweatshirta a mnohých dalších.

Jak jsme slibovali, tak činíme. V dnešním díle navazujeme na naši droptober nadílku s dalším masivním přívalem alb a novinek. Tentokrát se o slovo hlásí z velké části tuzemská sebranka, která nepolevuje, a jak říká Igor: zanechává stopy. Do tohoto dílu se tak dostali čeští zástupci UK zvuku jako je Smack nebo Pain. A nové album doručil také BADBOY BERLIN.

Ze světa jsme si pak posvítili na novinku od Earla Sweatshirta. Jeho novou desku VOIR DIRE produkoval The Alchemist. Dále pak na několik zvučných skladeb z očekávaných desek a nemohl chybět ani tradiční přehled novinek doplněný o aktualizaci nových koncertů.

Kdo zase odložil vydání desky a kdo naopak vydá? Jaké soudní líčení je aktuálně na programu? Kdo všechno má zelený čtvrtek? A které hudební tipy doporučujeme? Poslouchejte Scénu s Opakem Dissu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.