Jak se točí milenecká scéna s Terezou Brodskou? Byl večer a tma, prozradil herec Petr Vaněk

17. leden 2024

Herec Petr Vaněk hraje v seriálu České televize Smysl pro tumor. S rolí mu pomohla i osobní situace, sám totiž s vážnou nemocí nedávno skončil v nemocnici. V seriálu se objeví v roli milence herečky Terezy Brodské. Diváci ho znají z filmu Nabarvené ptáče, ale často spolupracuje i se zahraničními štáby. „Mají víc peněz,“ popisuje komfort, který herci v zahraničí zažívají. Moderuje Adéla Gondíková.   

S rolí v seriálu, ve kterém život mladého medika a sportovce promění nečekaná diagnóza, se herec Petr Vaněk vypořádal dobře. Na Dvojce prozradil, jak se do natáčení projevila skutečnost, že sám bojoval s nádorem na tenkém střevě. 

„Byl jsem šťastný, že to vím,“ svěřil se herec v Blízkých setkáních. Podle svých slov strach neměl. 

Měl jsem kolem sebe svoje lidi a nepřipouštěl si nic špatného, dodal. O tom, že s jeho tělem není něco v pořádku, se dozvěděl při manipulací s kyvadélkem. 

Rád spolupracuje se ženami. V rozhovoru s Adélou Gondíkovou si pochvaloval pracovní setkání s režisérkou seriálu Terezou Kopáčovou.  

Jsou otevřenější a věci neobcházejí, zamyslel se herec, který v seriálu hraje roli milence postavy, kterou ztvárnila Tereza Brodská. Jak vnímal pikantní situaci? „Večer, byla tma, zvládli jsme to,“ popsal natáčení intimní scény.

autoři: Adéla Gondíková , juk

Související