Je libo rapovou BENIHANU? Shimmi z ConspiracyFlat servíruje nové album

15. březen 2024

Na rozhovor nejen o nové desce BENIHANA dorazil slovenský, ale v Praze usazený rapper Shimmi z uskupení ConspiracyFlat. A nedorazil sám, doplnil ho i celý jeho tým, který se o podobu nového alba staral.

Ve studiu je opět plno a to znamená jediné – znovu máme hosty, kteří mají nové desky. Do Scény s Opakem Dissu tentokrát dorazil rapper působící v kolektivu ConspiracyFlat jménem Shimmi, který po předchozím albu YO vydává novinku nesoucí název BENIHANA. Společně s ním se o proces tvorby podělili producenti jako Lucifer a PG, art director Gabriel, kameraman a režisér Senderak, DJ STEADY a rappeři Drako Narko a Guapanova.

A jelikož má Shimmi v posledních letech víc než dobře našlápnuto, nešlo jinak, než se nad touto novinkou s celou partou pobavit do hloubky právě u nás ve studiu. V naší seanci jsme pak probrali jak celý proces vzniku desky BENIHANA (od producentů a zvukových inženýrů, po vizuál a rollout projektu), tak i chystané koncerty a nové projekty ConspiracyFlat a Gabriela. Big BENIHANA loket!

Kdo fermentuje beaty? Jak to bylo se skladbou AM4? Kdo vařil produkci, a kdo vizuál? A kdo se aktuálně stará o ConspiracyFlat studio? To vše a ještě víc v rozhovoru Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související