Loudz1 míří z Prahy až na střechy světa

8. březen 2024

Do studia na rozhovor dorazil mladý zástupce pražské rapové scény Loudz1 a jeho inženýr Udochi, se kterými jsme probrali vše od dosavadní tvorby, chystané věci, až po všechny střechy světa.

Do naší neoficiální série “rappeři v maturitním ročníku” dorazil zástupce pražské rapové scény Loudz1, o kterém je v posledním roce slyšet čím dál tím víc. Se svojským zvukem je Loudz1 jedním z nejzajímavějších newcomers lokálního rybníku, a tak nešlo jinak, než se setkat v našem pořadu u certifikovaného rozhovoru. V něm jsme probrali vše, co se vešlo, obohacené o slovo jeho zvukového inženýra jménem Udochi.

Od projektů z minulého roku nesoucí názvy CRUISE HIGH a LOUDZ ONE, se kterými o sobě dal výrazně vědět, přes jeho hudební začátky, zálibu v oblasti střech, až po jeho oblíbenou hudbu a producenty, s nimiž rád spolupracuje. A v neposlední řadě přišla řeč i na chystané projekty, které se zdají být více či méně na spadnutí.

Na kom se vyrůstá, když ne na DJ Wichovi? Kde nahrávat, když ne ve studiu? Kdo je Gustáv, co pase husy? A jak to má Loudz1 s Berlínem? Poslechni si víc ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.