Cesta do roku 2093 a zase zpátky. Yeat a ICYTWAT věští na svých deskách rapovou budoucnost

V novém díle jsme se vydali na průzkum nových desek od jmen jako jsou Yeat, ICYTWAT, Dizzee Rascal, Scrim a mnoho dalších. Kdo je nejdál v budoucnosti? I přesto, že nám naše fyzické schránky a limity technologií zabraňují v cestování časem, ve Scéně s Opakem Dissu jsme to dokázali, a to díky rapovým novinkám.

Na programu je Yeatova svojsky znějící deska datující letopočet 2093, která s sebou přináší jeden z nezajímavějších rolloutů letošního roku. A najdeme na ní i hostovačky Futurea nebo Lil Wayna.

Do tandemu desek z budoucnosti se pak dozajista přidává ještě poslední projekt od ICYTWATA nesoucí název Magic as Usual. Z kategorie konstantě konzistentní se pak hlásí o slovo album od Scrima ze Suicideboys, počin legendárního Dizzee Rascala nebo nový projekt od Little Simz. To vše doplňuje již tradiční přehled novinek – od soudních kauz až po chystané releasy.

Známe budoucnost? Čeká dominik na French Montanu? Jaké beaty obrábí Yeat? A komu volal Young Thug v roce 2013? To vše a mnohem víc v novém díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.