O pořadu Kompot

Hodina s tím nejsladším z populární hudby i současné společnosti.

Popscénní koutek Radia Wave, který vás nakrmí zhuštěným mixem nejšťavnatějších událostí a zavaří těm, o kterých se mluví. 

Kompot je pořad o populární hudbě i kultuře, které sledujeme s láskou i kriticky. Rozebíráme mainstreamové fenomény, zveme hosty, kteří žijí pop, a představujeme ho nejen jako téma, ale i jako svébytný okruh hudby, která nás obklopuje. Objevujeme nové talenty a jdeme s nimi trnitou cestou slávy, od prvního mixtapu po první příčku hitparád. 

Lovíme i v našich vodách – najdeme někdy českou Beyoncé? Pokud Britney Spears přežila rok 2007, můžou Hanka Biriczová a Šimon Holý připravovat Kompot. Každý pátek od osmi večer na Radiu Wave. Pozor, pořad se vysílá bez umělých sladidel! 

Historie pořadu: Kompot se na Radiu Wave začal vysílat v listopadu 2015. 

Všechny díly pořadu najdete zde.

Pořad připravují

Další pořady

  • Reakce

    Reakce je podcastový seriál o přátelství a síle sdílení. Lera s Maxem rozplétají případ zneužívání a toxického chování na vysoké škole. Podaří se jim změnit systém?

  • Jiné stavy

    Podcast Jiné stavy vzniká jako doprovodná série magazínu pro rodiče Houpačky. Zajímá se o porod a všechny jeho odstíny.

  • Buchty

    Buchty jsou sofistikovaně neseriózní zábavný girl talk Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Těšte se na hodinu se dvěma moderátorkami, které...

  • Šatníky

    Šatníky přináší příběhy módy z českých skříní a ulic. Poslechněte si, co se skutečně nosí a proč. Nahlížíme do skříní a šaten, analyzujeme osobní styl a přístup k oblékání.