O pořadu Echo Václava Havelky

To jsou přirozené hudební vazby. To jsou vlivy a inspirace hudebníků, kapel a umělců bez ohledu na trendy. Pořad Echo Václava Havelky (do ledna 2014 Natural Bridge) sleduje souvislosti a spojitosti mezi hudebníky, kapelami, umělci a je o tom, jak každý posluchač najde, hledá-li...

V záplavě zmatku, trendů a novinek jde pořad Natural Bridge napříč žánry a historií. Zabývá se souvislostmi, které utváří podstatu a definují toho kterého umělce, kapelu. Jste tím, co posloucháte.

Historie pořadu:
Pořad vysíláme od července roku 2007. V lednu 2014 se Natural Bridge přejmenoval na Echo Václava Havelky.

Václav Havelka III
Hudebník, písničkář, známý z působení pod pseudonymem selFbrush nebo jako vůdčí osobnost skupiny Please The Trees. Spolupracoval mimo jiné s dalšími hudebníky jako na příklad Ecstasy Of Saint Theresa a dalšími. Je autorem hudby k několika divadelním představením ve Stavovském divadle, Dejvickém divadle a Divadle na zábradlí.

Všechny díly pořadu najdete zde.

Tento pořad se již nevysílá

Poslední záznamy

Další pořady

  • Nespavci

    Nespavci je autorská podcastová série Magdaleny Hejzlarové o nespavosti a jejích paradoxech. Sama s ní má letitou zkušenost.

  • Radio Wave Sessions

    Záznamy unikátních živých vystoupení v produkci Radia Wave se zaměřením na stálice domácí hudební scény, čerstvé objevy i zahraniční jména, která se vyplatí sledovat.

  • Pot

    Pot je podcast o lásce, sexu a intimitě, o motýlech v břiše, požáru v srdci a všem, co z nás teče.

  • Rozchod

    Rozchod je šestidílný podcastový seriál o vztahu Denisy a Honzy a jejich pátrání, proč jim to nevyšlo a kde udělali chybu. V hlavních rolích Denisa Barešová a Jan Nedbal.