O pořadu Get Fresh!

"Taste it Hot! - Ochutnej to horký!"

Hiphopová show jaká nemá v českém éteru obdoby! Zatímco se většina ostatních věnuje pouze americké scéně a občas české, Get Fresh! informuje o aktuálním dění hlavně na evropském a domácím - československém území. Amerika samozřejmě nezůstává stranou, ale není na prvním místě.

Unikátní jsou určitě i rubriky Mixtape Call nebo London Call. V té první volá moderátor Poeta odborníkovi sledujícímu nejžhavější mixtapes a street albums. Opomenuti touto rubrikou rozhodně nezůstanou ani čeští DJs!

00469616.jpeg
Poeta

London Call informuje o jedné z nejoriginálnějších hudebních scén vůbec. Britský rap, ve snaze odlišit se od toho amerického, přináší do hry nekonečný progres. Díky rubrice London Call nezůstanete stranou dění!

Naprostým unikátem je rubrika Neigbourhood Call, jejíž součástí se můžeš stát i ty! Poeta s pomocí přátel na telefonu seznamuje posluchače s rapovými scénami v jednotlivých českých městech. I ty můžeš reprezentovat svůj "hood" a pochlubit se ostatním jak to v něm šlape!

Samozřejmostí jsou hosté, kteří zrovna pracují na něčem, co stojí za zmínku - nová deska, koncert velké hvězdy, nový label... Kdo nemůže přijít, tomu se volá, takže o nic nepřijdete! Těšit se můžete na soutěže, party tipy atd.

Get Fresh! - každé pondělí v čase 22:00 - 00:00 hodin!

Kdy se pořad vysílá

Čas vysílání
Radio Wave

Další pořady

  • Casablanca

    Casablanca je magazín o cestování, exotice, poznávání, outdoorových sportech a dobrodružství.

  • Zkouškový

    Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe. 

  • Brambora s vejcem

    Lehce chaotická rubrika Ivany Veselkové a Aleše Stuchlého. Živé telefonáty celebritám všech kategorií - těch provařených, ale i těch, které neznáte, nebo vás nezajímají.

  • Night Air

    Noční vír Radia Wave.