O pořadu Hvězdy, hity, legendy

Pravidelný hudební, populárně - naučný pořad, který nabízí setkání se známými melodiemi rozličných hudebních žánrů.

Pravidelný hudební, populárně - naučný pořad, který nabízí setkání se známými melodiemi rozličných hudebních žánrů.

Každodenní výlet do světa populární hudby, pořad, ve kterém autoři přibližují známé osobnosti a oblíbené melodie rozličných hudebních žánrů české a světové popmusic. Autoři pořadu také chronologicky zaznamenávají vývoj hudební scény a představují zlomová alba hudební historie.

Připravuje a moderuje: Jaroslav Kopejtko a Zdeněk Raboch

Historie pořadu: 

Pořad vznikl v červenci 2005. Navazuje na pořady starší hudební pořady "Od Bacha po Vlacha" a "Hudební piknik", odlišuje se od nich mainstreemovějším pojetím.

Poslední záznamy

Další pořady

  • Surviving Utøya and Oslo

    Surviving Utøya and Oslo is a documentary podcast series by Lukáš Houdek about the people whose lives were forever changed by the terrorist attacks in Norway. 

  • Vlna

    Vlna je publicistický podcast Radia Wave zaměřený na témata z kultury, popkultury, společnosti a lifestylu. Podcastem provází Hana Řičicová.

  • Štěstí ASAP

    Šestidílný podcastový seriál o tom, jak za každou cenu vydělat na depkách. Tomáš, Patrik a Andula chtějí dobýt svět s jejich AI aplikací pro duševní zdraví. Zvládnou to? 

  • Rituál

    Čas letošního rituálu se blíží a všichni začínají mít strach. Jedno je jisté. Někdo musí být potrestaný... Radio Wave uvádí podcastový thriller o vině, bolesti a svědomí.