O pořadu Radioateliér

Poslech doporučujeme tomu, kdo si oblíbil svět zvuku a fantazie, kdo je otevřen vrstevnatým zvukovým formám a směřuje do budoucnosti.

V této programové řadě posluchači mohou sledovat experimenty domácích a zahraničních tvůrčích laboratoří a nonkonformní díla celé plejády zvukových komponistů.

Historie pořadu: Předchůdcem Radioateliéru byl Zvukový skicář Zdeňka Boučka (1997-2002), který v roce 2002 začal vysílat Radioateliér. Od roku 2003, po Boučkově smrti, pořad připravuje Michal Rataj.

Další pořady

  • Hranice násilí

    Hranice násilí je dokumentární podcastová série Táni Zabloudilové o cestách ven z toxických vztahů a podobách sexuálního násilí. 

  • Přežít: Utøya a Oslo

    Přežít: Utoya a Oslo je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o těch, kterým do životů 22. července 2011 zasáhly teroristické útoky v centru Osla a na ostrově Utøya.

  • Radio Wave Sessions

    Záznamy unikátních živých vystoupení v produkci Radia Wave se zaměřením na stálice domácí hudební scény, čerstvé objevy i zahraniční jména, která se vyplatí sledovat.

  • Zkouškový

    Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe.