O pořadu Radio Wave Sessions

Záznamy unikátních živých vystoupení v produkci Radia Wave se zaměřením na stálice domácí hudební scény, čerstvé objevy i zahraniční jména, která se vyplatí sledovat.

Vystoupení jsou nahrávána a vysílána na stanici a k dispozici jsou také online na platformách Radia Wave.

Radio Wave Studio Session

Živé koncerty v proskleném studiu Radia Wave doplněné o rozhovor s účinkujícími. Archiv všech pořízených Radio Wave Studio Sessions najdete tady.

Fonosession

Série živých vystoupení z fonotéky Českého rozhlasu, v jejímž depozitáři najdeme zvukové snímky na více než 170 000 analogových i digitálních nosičích. Archiv všech pořízených Fonosessions najdete tady.

Paternoster Session

Série videí s tuzemskými hudebníky, kteří pro Radio Wave nahráli jeden svůj song ve stísněných podmínkách jedoucí kabinky oběžného výtahu. Archiv všech pořízených Paternoster Sessions najdete tady.

Radio Wave Live Session

Radio Wave Live Sessions jsou pravidelným cyklem Radia Wave, který představuje nejzajímavější kapely a projekty z domácí hudební scény. Archiv všech pořízených Radio Wave Live Sessions najdete tady.

Další pořady

  • Krása

    Krása je prvním autorským audio dokumentem novinářky a moderátorky Lindy Bartošové. Série přináší zpovědi žen, které se vymezují vůči konvenčním stereotypům krásy.

  • Pleják

    Hity místo algoritmů na Radiu Wave! Mixtape těch nejčerstvějších novinek i nestárnoucích bangerů z našeho neustále se rozrůstajícího jukeboxu.

  • Rituál

    Čas letošního rituálu se blíží a všichni začínají mít strach. Jedno je jisté. Někdo musí být potrestaný... Radio Wave uvádí podcastový thriller o vině, bolesti a svědomí.

  • Lit

    Lit je zapálený podcast o literatuře a knihách. Zveme si hosty a hostky, se kterými si povídáme o tom, co čteme a proč. Chceme vědět víc a taky sebe i vás inspirovat.