O pořadu Reparát

Podcast o inovativní praxi a pozitivních změnách ve školství a vzdělávání.

Inovace ve vzdělávání. Příklady dobré praxe a inspirativních řešení. Zlepšování školního prostředí v hodinách i o přestávkách. Pohled pedagogů, odborníků, ale i samotných žáků, studentů a studentek. To je nový podcast Reparát – o škole a školství jinak a lépe.

Zajímají nás nové vzdělávací cesty a dobré zkušenosti, ale ptáme se i na limity a slepé uličky navrhovaných řešení.

Reparát moderuje Daniela Vrbová, dramaturgii a editaci pořadu má na starosti Markéta Vozková. Hudbu a zvukový mix připravuje Jaroslav Pokorný.

Od pondělí 15. dubna každé pondělí po 11. hodině ve vysílání Českého rozhlasu Plus, na webu plus.rozhlas.cz, na audioportálu mujRozhlas.cz i v dalších podcastových aplikacích.

Pořad vzniká ve spolupráci s Nadačním fondem Eduzměna.

Další pořady

  • Pleják

    Hity místo algoritmů na Radiu Wave! Mixtape těch nejčerstvějších novinek i nestárnoucích bangerů z našeho neustále se rozrůstajícího jukeboxu.

  • Anatomie lovesongu

    Jsou písně o lásce ještě živý formát? Jak se v Česku zpívá o milostném citu? Anatomie lovesongu je šestidílná série Karla Veselého o současných českých písních o lásce.

  • Šatníky

    Šatníky přináší příběhy módy z českých skříní a ulic. Poslechněte si, co se skutečně nosí a proč. Nahlížíme do skříní a šaten, analyzujeme osobní styl a přístup k oblékání.

  • Neklid

    Neklid je podcastový seriál o vztahu, který zašel příliš daleko. O podivných zvucích, které nejdou dostat z hlavy. A o noci, co všechno změní.