DJ Valique in da mix

7. leden 2011

Už jste někdy slyšeli Ruský Funk? Pokud ne měli byste to co nejdříve napravit, a to hned v sobotu 15. ledna na akci Funk Masters Warm-Up v pražském klubu Chapeau Rouge.

Na noc plnou funku, soulu, boogie a groovu, přijal pozvání matador funky scény ze stáje anglického labelu Freestyle Records producent a DJ Valique. O tom že jeho muzika je v kurzu svědčí mnoho vystoupení po celé Evropě. DJ Valique pochází z Moskvy a přímo ze srdce této Ruské metropole vám předvede to nejaktuálnější z funku, co teď plní parkety.

Nezapomeňte se tedy naladit tuto neděli 9. ledna na signál Radia Wave, kde od 22 hodin startuje Grundfunk ve kterém si budete moci poslechnout exclusivní Valiqův mix pro tento pořad.
myspace.com/djvalique
www.freestylerecords.co.uk
mixcloud.com/valique

Německý projekt Snax, který je symbolizován hlavně osobou svého zakladatele Paula Bonoma, si tentokrát vezmeme na mušku v Groove Window. Ten svým vzhledem spíš připomíná herce z toho nejlacinějšího pornofilmu, a tak proto je spojení tikajícího discofunku právě se Snax na místě. Loni přišli se svou deskou Special Guest Star a my si nejenom díky ukázkám z ní ukážeme, kdo nám to bydlí a tvoří u sousedů na západě.
www.snaxonline.org
myspace.com/givemesnax

02227782.jpeg

Tradiční migrénou bohů vás provedou DJ Maceo a Viktor Mašát. Těšte se na funk, soul, groove a jazz.

autoři: Viktor Mašát , Maceo
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.