Jaguar Love vystoupí v Praze

26. červen 2008

Blood Brothers porušili nejspíš svoji krevní přísahu tím, že se kapela v minulém roce rozpadla a Pretty Girls by zase mohli obsadit "hroby, které si připravili", ale duch obou těchto kapel žije dál díky Jaguar Love. Ostatně můžete se přijít přesvědčit sami 30. června do Lucerna Music Baru.

Trio J-Love se skládá z bývalých členů Blood Brothers - Johny Whitney (zpěv, piano) a Cody Votolato (kytara, basa), společně s bývalou členkou Pretty Girls Make Graves - J. Clark (bicí, basa, klávesy). POSLECHNĚTE SI: Rozhovor se skupinou Jaguar Love

00731824.jpeg

Jaguar Love velmi zaujali kapelu Queens of the Stone Age se kterou vystoupili na jejich turné v minulém roce a zároveň se jim podařilo podepsat dlouhotrvající a celý svět pokrývající smlouvu s Matador Records.

Jaguar Love se take přidali k dalšímu počinu kapely Pretty Girls Make Graves zrozenému z popela pod jménem The Cave Singers.

Nenechte si ujít debutové album Jaguar Love, v produkci J. Clark, které by mělo vyjít již letos v létě. A zatímco ještě není úplně jasno co mají Jaguar Love za lubem, kapela svým posluchačům slibuje "nekonečnou šňůru vystoupení", která odstartovala 14. března v "Everywherepolis" a jejichž jedna zastávka bude také 30.6. 2008 v pražském Lucerna Music Baru.

autor: Press kit
Spustit audio

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.