Jak cestovat v dodávce a nerozejít se? Jde to, ale dře to

11. leden 2023

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly Radka a Terezu, kteří spolu za prvé chodí, a za druhé za sebou mají už dvě dlouhé cesty v dodávce.

Buchty nejprve zajímalo, čím se tito světoobčané živí. Radek dělá údajně děvečku v oblasti IT a Tereza spravuje sociální sítě, ale není happiness manažerka (jak se domnívala Zuzana).

Další otázky pak směřovaly k tomu, jak se takový zamilovaný pár dostane k tomu, že rajzuje v dodávce. Terku s Ráďou k úpravě dodávky na bydlení a k cestě do Španělska a Itálie inspiroval covid měli najednou dost času, pronajali byt a jali se cestovat skoro jako hippies.

Na přetřes přišlo, na co si dát při plánovaní cestě pozor, zvlášť pokud spolu chodíte a nechcete se rozejít. Tereza upozorňovala na to, že na malém prostoru je vidět každé smítko a válendo ve vaně prostě nehrozí. Radek zase mluvil o nebezpečí toho, že s omezenými daty úplně nemůžete praktikovat životní styl se seriály a chillováním 24 hodin denně.

Nebyly by to Buchty, kdyby se nedotkly úplně jiných témat jak Zuzana myje děti, jaká má Tereza tetování, proč je Radek opálený a že seriál White Lotus převrátil Ivanin život.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že domov může být i na čtyřech kolečkách.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.