Jak dostat práci? Stačí nebýt na pervitinu a přijít oblečený

14. září 2022

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které znamená svět, neuvítaly nikoho. Byly totiž živě v Letenských sadech, na místě lidově nazývaném pod Stalinem, aby tam zpovídaly gayfluencera, personalistu a milovníka váz a lnu Kaadella aka Davida.

S tím se na počátku za účasti početného publika nevěnovali ani tak personalistice, ale činnosti, kterou Davča rád tematizuje – rimmingu v lese. David se snažil i laikům vysvětlit, o jakou aktivitu se vlastně jedná.

Ivanka se pak vysmívala Zuzčině údajně designové lahvi, která spíše připomínala dildo s přísavkou. Vzpomenuta byla i Hana Zagorová a další lidé, kteří už nejsou mezi námi. David dále vysvětlil, co je to shitposting a proč je tak aktivní na sociální síti TikTok. Zuzana byla zvědavá, proč má kink na len a vázy, zatímco ona upřednostňuje mušelín a satén.

Pak se trojice konečně dostala k personalistice, které se David věnuje, aby měl na složenky a početné vázy. Kaadell se sám nazývá dělníkem human resources, takže umí říct, co potřebujete k tomu, abyste dostali práci – v současné době prý stačí mít na sobě oblečení a nebýt viditelně pod vlivem drog. Moderátorky také zajímalo, jak těžké je vyhodit člověka. Prý je to brnkačka.

Zuzana se pochlubila ještě tím, že ji někdo sváděl darováním jablíčka a David vyjádřil své zklamání z toho, že si nemohl dělat selfies v kutnohorské kostnici. Na přetřes přišlo i téma randíček na hřbitově a slangové slovo pásovec a mohlo se jít domů (v Davidově případě možná spíše do lesíku).

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že byste si měli vážit práce – dokud vás personalista nerozdělí.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.