Najít lásku na internetu je jako hledat jehlu v kupce sena

31. květen 2023

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly Viky a Kateřinu, nejlepší kamarádky terapeutky, které se snaží najít lásku v tomu určených aplikacích.

Ivanku zajímalo, jestli jsou děvčata tzv. nejky, tedy nejlepší kamarádky. Viky a Katka to potvrdily a doložily to tím, že mají obě vytetovány na tělech slůvko soulmate, kterým svoje kámošství potvrdily. Zuzka pak přidala k dobru, že chodí na úplně bizarní platformu pro explicitní pelešení, kde je jen a pouze pozorovatelkou dění.

Podpořte Buchty v anketě Podcast roku! Hlasujte pro ně do 5. června na webu podcastroku.cz.

Holky se pak rozvykládaly o tom, jaké trable musely překonat na aplikacích Tinder a Bumble, aby se dostaly k randíčku, aniž by - jako mnoho ostatních uživatelů chtěly jen sexík na jednu noc. Viky také povyprávěla o tom, že jí nějaký pán nabídl finanční odměnu a že se také stává, že tě potenciální nápadník nebo nápadnice vyghostuje. Zatímco Viky hledala muže pro život, Katka hledala přítelkyni a také jí přišlo, že lesby na sebe nejsou na seznamkách tak drsné, jak je tomu často na hetero seznamkách. Katka také rozkládala o tom, že s Viky často spojí příjemné s užitečným  udělají si třeba výlet za hranice a absolvují dortík i rande s někým z našich sousedních států.

Probralo se také, jaké výhody a nevýhody má monogamie a co to naopak znamená, když máte vztah na více hořácích současně a mohlo se jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že není nad staré dobré seznamování na vesnické diskotéce.

Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.