Německý drill, metalová basa & návrat Soulja Boye. Příval aktuálních rapových desek a srpnových koncertů je tu

Po delší době přinášíme kompletního průvodce těmi nejlepšími deskami ze zahraničí na měsíc srpen. Německý raper Luciano má venku výborné album Exot, City Morgue a Soulja Boy se vrací v jejich komfortní poloze, raper Peso Peso nám ukazuje, jak se to vaří v Mexiku, a Casablanka doplňuje selekci o klidnější tracky od Apache207, Fergy53 a Johnny5.

Kromě nových desek se podíváme také na to, kam zajít v srpnu na rap – ať už je to Filmovka v Uherském Hradišti, grimová boat party, kde vystoupí Smack, venkovní Stalin s Frayerem Flexkingem, či křest Niky Laudy & Icy L ve Futurum baru. Nabitý srpen je tu a s ním i další vlna moudrosti.

Které desky nám nejvíc zničily zahrádku? Co říkáme na těžkotonážní desku od německého mistra Luciana? Kde se potkáme v srpnu a jaký strain právě inhaluje Don Chain? To vše a ještě víc v nejnovějším díle Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.