O pořadu Normy

Normy je název cyklu autorských podcastových dokumentárních sérií Radia Wave. Zpracovávají mnohdy provokativní, kontroverzní a pro řadu lidí neobvyklá témata v životě mladých lidí.

Série cyklu Normy si kladou otázku, proč se lidi mění a co ještě je normální. Autoři a autorky pod vedením dramaturga Jaroslava Kratochvíla zkoumají různé problémy současné společnosti i lidské psychologie a dělí se o unikátní zkušenosti zajímavých osobností. Cyklus autorských sérií Normy si můžete poslechnout na webu Radia Wave, v aplikaci mujRozhlas a ve všech podcastových aplikacích.

Historie pořadu: Normy vysíláme od března 2024. Cyklus navazuje na dokumentární řadu Dokuvlna.

Všechny rozhlasové dokumenty z pořadu najdete zde.

Další pořady

  • Moje terapie

    Moje terapie je podcastový seriál, v němž si štafetu předávají vypravěčské dvojice tvořené terapeuty a jejich klienty.

  • Brambora s vejcem

    Lehce chaotická rubrika Ivany Veselkové a Aleše Stuchlého. Živé telefonáty celebritám všech kategorií - těch provařených, ale i těch, které neznáte, nebo vás nezajímají.

  • Rituál

    Čas letošního rituálu se blíží a všichni začínají mít strach. Jedno je jisté. Někdo musí být potrestaný... Radio Wave uvádí podcastový thriller o vině, bolesti a svědomí.

  • Štěstí ASAP

    Šestidílný podcastový seriál o tom, jak za každou cenu vydělat na depkách. Tomáš, Patrik a Andula chtějí dobýt svět s jejich AI aplikací pro duševní zdraví. Zvládnou to?