O pořadu Diagnóza F

Nejen o duševních nemocech s psychology, psychiatry a psychoterapeuty.

Pod písmenem F se v seznamu diagnóz skrývají poruchy duševní a poruchy chování. Možná je má někdo z vašich blízkých, možná vy sami. A možná je ve vašem životě jen něco trochu jinak a nikdo to zatím nepojmenoval. 

V Diagnóze F otevřeně řešíme témata, o kterých se těžko mluví. Nabízíme jiný pohled na nelehké životní situace, kterými možná procházíte. Tam, kde jiní končí, my začínáme. Mít psychiatrickou diagnózu nemusí znamenat, že jste blázni, a to, že prožíváte těžkou životní situaci, neznamená, že musí trvat věčně. Hosté Adély Paulík Lichkové jsou psychologové, psychiatři a psychoterapeuti. Každý čtvrtek po 17. hodině se s vámi podělí třeba i o zajímavé příběhy ze své ordinace. A možná poradí i vám. Dotazy pište na adela.lichkova@rozhlas.cz

O autorce:
Adéla Paulík Lichková je adiktoložka a moderátorka pořadu Diagnóza F Radia Wave, vystudovala obory sociální práce a sociální patologie a prevence, 19 let pracuje v oboru závislostí a drogových služeb, nyní jako terapeutka v Terapeutické komunitě ADVAITA v Nové Vsi u Liberce.

Historie pořadu: Diagnózu F vysíláme od února 2011.

Čas vysílání: každý čtvrtek od 17:10 hodin

Všechny díly pořadu najdete zde nebo odebírejte podcast na wave.cz/podcasty.

Další pořady

  • Grundfunk

    Unikátní mix funku, soulu, jazzu a dalších směrů elektronické a progresivní hudby, ve které nechybí nezbytný groove, to je Grundfunk na Radiu Wave!

  • Štěstí ASAP

    Šestidílný podcastový seriál o tom, jak za každou cenu vydělat na depkách. Tomáš, Patrik a Andula chtějí dobýt svět s jejich AI aplikací pro duševní zdraví. Zvládnou to? 

  • Prolomit vlny

    Glosář Radia Wave. Osobní komentáře k čemukoli, co nás praští přes nos.

  • Přežít: Utøya a Oslo

    Přežít: Utoya a Oslo je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o těch, kterým do životů 22. července 2011 zasáhly teroristické útoky v centru Osla a na ostrově Utøya.