O pořadu Scéna s Banánem

Out of Step se stalo heslem celé jedné generace punkerů, kteří na konci 70. let definovali nový, do té doby neznámý pohled na hudbu a vykročili vlastní cestou. Out of Step byl název pořadu o kapelách, které vycházejí z undergroundových a punk-rockových kořenů, který se vlednu 2014 přejmenoval na Scénu s Banánem.

Tím, že fungují na jiných principech a stojí na odlišných hodnotách, vytvářejí zajímavou a velmi pestrou subkulturu, která funguje jako protiváha k tomu, co běžně známe z médií. Je to prostě opravdový podzemní svět s bohatou historií a velmi zajímavou současností, který má co říct.

Historie pořadu:
Pořad vysíláme od července roku 2007. Původně jako hodinový magazín, ale po skončení pořadu Rae On The Rock se stopáž Out of Step protáhla na 2 hodiny. V lednu 2014 se Out of step přejmenoval na Scéna s Banánem.

Záznamy starších dílů najdete zde.

Další pořady

  • Reakce

    Reakce je podcastový seriál o přátelství a síle sdílení. Lera s Maxem rozplétají případ zneužívání a toxického chování na vysoké škole. Podaří se jim změnit systém?

  • Lit

    Lit je zapálený podcast o literatuře a knihách. Zveme si hosty a hostky, se kterými si povídáme o tom, co čteme a proč. Chceme vědět víc a taky sebe i vás inspirovat.

  • Hergot!

    Neortodoxní pohled na duchovní záležitosti.

  • Studovna

    Studovna je podcast o vzdělávání, studentském životě a všem, co k němu patří.