O pořadu Flám

Ty nejčerstvější bangery a hosté z první klubové linie na Radiu Wave. Nový hudební pořad o všem, co se šustne ve světě klubové hudby, a jejích rozličných podobách u nás i ve světě. Mikuláš Příhoda aka DJ Kewu a Jake Mulvey aka DJ STEADY remixují nejpikantnější drby z backstage i novinkové tracky a přimíchávají k nim silně společenské rubriky.

Ve Flámu vás čeká aktuální průlet nad klubovým hnízdem, rádoby zasvěcené rozbory momentálních fenoménů i memů či katarzně-konfesní okénko z domácí scény. Vše ve výbušné režii chemicky silně nestabilní moderátorské dvojice. Před klubem, za klubem, nikdo nesmí stát, nebo nebudeme hrát!

O autorech:

Mikuláš Příhoda aka Kewu
Klubový kuchtík, šikovný chef, člen Addict crew a momentálně jeden z nejvytíženějších českých DJů na poli club music. Multitalentovaný čávo a stylový shapeshifter s neustále up-to-date selekcí.

Jake Mulvey aka STEADY
STEADY vystřídal ve Flámu Honzu Bártu v dubnu 2022.

Historie pořadu: Flám vysíláme od května 2020

Další pořady

  • Otevřené hlavy

    Otevřené hlavy je série exkluzivních rozhovorů se zahraničními intelektuály a intelektuálkami o zásadních problémech a naléhavých tématech dneška.

  • Stage

    Každé pondělí večer vám Radio Wave přinese záznam koncertu světové nebo domácí hudební hvězdy.

  • Podhoubí

    Podhoubí je magazín o přírodě, životním prostředí a všech cestách k šetrnému životu. Přinášíme v něm rozhovory s odborníky, ochranáři, zemědělci i dalšími.

  • Moje terapie

    Moje terapie je podcastový seriál, v němž si štafetu předávají vypravěčské dvojice tvořené terapeuty a jejich klienty.