O pořadu Studovna

Studovna je podcast o vzdělávání, studentském životě a všem, co k němu patří.

Studovna je místo, kde najdete klid během učení a tipy a triky, jak zvládnout celý školní rok. Řešíte výběr školy, přechod na vysokou nebo vás čeká zkouškové období?

V podcastu uslyšíte na podobná témata mluvit psychology, odborníky na vzdělávání a taky studenty, kteří se podělí o vlastní zkušenosti. Probereme věci, které se týkají školy i studentského života a všeho, co k němu patří. Udělejte si na chvilku od učení pauzu a pusťte si podcast Studovna!

Pořad připravuje Aneta Štokrová.

Čas vysílání:
každý čtvrtek od 19 hodin

Historie pořadu:
Studovnu vysíláme od září 2022.

Všechny díly pořadu najdete na webu wave.cz/studovna, v aplikaci mujRozhlas, na wave.cz/podcasty a v dalších podcastových aplikacích.

O aturoce:

Aneta Štokrová studovala filmovou produkci, žurnalistiku a strategickou komunikaci. Aktuálně má před sebou diplomku a státnice. Kromě studia pracuje v neziskové organizaci Faketicky, kde se věnuje mediální výchově a vzdělávání dětí.

Další pořady

  • Hrana

    Hrana je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o mužské body imagi. Zprostředkuje příběhy lidí, kteří kvůli touze po vysněné postavě vedou souboj s vlastním tělem.

  • Hranice násilí

    Hranice násilí je dokumentární podcastová série Táni Zabloudilové o cestách ven z toxických vztahů a podobách sexuálního násilí. 

  • Scéna s Opakem Dissu

    Rapový pořad Scéna s Opakem Dissu je fascinující průlet (t)rapovým světem.

  • Reakce

    Reakce je podcastový seriál o přátelství a síle sdílení. Lera s Maxem rozplétají případ zneužívání a toxického chování na vysoké škole. Podaří se jim změnit systém?