Oblíbenost se nedá naučit. Někdo prostě zůstane loserem

15. duben 2020

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, vzhledem k nouzovému stavu uvítaly jen samy sebe, a to ještě na dálku. Nerozebíraly ale nic menšího než to, jak být oblíbený a zda je to v životě opravdu potřeba.

Ivana si jako analytický typ našla na serveru wikiHow ilustrovaný návod, jak být oblíbený jako středoškolák. Máte ostatním říkat křestním jménem, v pravou chvíli se druhého člověka dotknout a účastnit se společenského života. Zuzana tvrdila, že tyto rady jsou kontraproduktivní, protože nemá ráda, když ji někdo při smalltalku začne osahávat. 

Ivana ještě přidala k dobru, že když chceš získat popularitu v kolektivu, máš ostatním lichotit. Zuzana ale opět kontrovala, že lichotky by neměly směřovat ke komentování pohlavních orgánů, pokud by to náhodou někoho netrklo.

Jako vždy se pak debata stočila úplně bokem, když si Zuzana začala stěžovat, že ji pronásleduje sousedka a stále jí nabízí společná kafíčka. Ivana pak debatu uzavřela citátem z internetu, který tvrdil, že někdo prostě na popularitu nedosáhne, i kdyby se přetrhl. Být populární je podobné jako umět hrát na trubku naučit se to dá jen částečně.

Chcete si vzpomenout na to, jak jste v první třídě opravdu nevyhráli miss sympatie? Pusťte si do srdce a uší aktuální díl Buchet a zjistíte, že miláček davů není skoro nikdo.

Spustit audio