Poslouchejte Štěstí ASAP. Nový hraný podcast o tom, jak vydělat na depkách

31. říjen 2023

Makat. Ideálně makat ještě na něčem dalším. Všemu dávat maximum. Hustlit. Najít svoji cestu, mít úspěch. Tlak, který se dost možná týká i vás, spojí Tomáše, Andulu a Patrika v hraném podcastovém seriálu Štěstí ASAP. Podaří se jim vydělat na krizi duševního zdraví? Co všechno budou ochotni obětovat? Poslechněte si všech šest epizod na webu wave.cz a v dalších podcastových aplikacích.

Terapeuti mají čekací dobu několik měsíců a stojí hodně peněz. Co kdyby si každý mohl nosit toho svého v mobilním telefonu? AI je na vzestupu, a kdo se jako první chytí příležitosti a dokáže ji využít, pohádkově zbohatne. A přesně to je plán trojice hrdinů nového hraného podcastu Štěstí ASAP. Stačí přeci poskládat dobrý tým, pustit se do vývoje… a sehnat peníze, ne? Stačí makat. Nebo?

Jan Dibitanzl, spoluautor scénáře seriálu Štěstí ASAP

Tomáš je snílek. Chce vystřelit rychle a nejdál. Někdy sice zní jako generátor motivačních citátů, ale když má vizi, zakousne se a nepustí. Věří, že jeho projekt je jako investice do penicilinu; zachrání duševní zdraví generace a a královsky na tom zbohatne. A umí pro to nadchnout ostatní.

Podaří se mu to i u Patrika; stydlivého programátora, který se před nedávnem přestěhoval do Prahy, aby vybudoval kariéru. Pokud není v práci nebo v posilovně, tráví čas ve virtuálním prostředí, kde si věří o poznání víc – jako camboy. Díky Tomášovi dojde k tomu, že je ho na korporát škoda a rozhodne se dát všechno vlastnímu projektu.

Pavel Soukup, režisér

Andula je girlboss se vším všudy. Jako konzultantka pomohla rozjet přes dvacet startupů, je žádaná speakerka na konferencích, nemá nouzi o nápadníky, na nikoho a nic se neváže. A možná už chce změnu. Když uvidí nadšení Tomáše a Patrika, řekne si, že je v tom nemůže nechat a založí spolu startup vyvíjející terapeutickou AI aplikaci.

Jan Jindřich Karásek

V hlavních rolích uslyšíte herce Adama Ernesta, který se objevil mimo jiné v seriálu Kukačky nebo v historickém filmu Bratři, který bude reprezentovat Českou republiku na nadcházejícím ročníku udílení cen Oscar. Andulu si zahrála Alžběta Malá, známá především z divácky i kritikou oceňovaného seriálu České televize Pět let. Trojici uzavírá Vojtěch Hrabák v roli Patrika, známý z televize, filmu i divadla. Režie se ujal Pavel Soukup, režisér mimo jiné úspěšného seriálu #martyisdead oceněného i mezinárodní cenou Emmy.

Nakolik spojujeme svoji identitu se svým úspěchem? Co všechno jsme pro něj ochotni obětovat? Může AI pomoci stovkám tisícům lidí, kterým se nedostává terapeutické péče? Odpověď hledejte při poslechu šesti dílů balancujících mezi dramatem, komedií a satirou na webu wave.cz, v aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích.

Námět a scénář: Jan Dibitanzl a Jan Jindřich Karásek
Kreativní producent a dramaturgie: Josef Kokta
Asistentka režie: Dana Reichová
Účinkují: Adam Ernest, Alžběta Malá, Vojtěch Hrabák, Týna Průchová, Pavel Neškudla, Kateřina Hrdinová, Jan Grundman, Petr Lněnička, Dan Kranich, Tereza Jarčevská, Jindřiška Dudziaková, Pavel Soukup, Daniel Krejčík, Jakub Žáček, Martin Trnavský, Josef Kokta, Jan Dibitanzl, Dana Reichová, Josef Kaňka, František Souček, Viktor Čičvák, Luisa Marie Marešová
Napsal: Jan Dibitanzl a Jan Jindřich Karásek
Zvuk: Ladislav Reich, Jindřich Kravařík
Zvukový design: Stanislav Abrahám
Hudba: Jindřich Kravařík
Režie: Pavel Soukup
Premiéra: 31. 10. 2023
autor: Josef Kokta
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.