Radio Wave Live Sessions - OTK

28. duben 2009

V sobotu 25. dubna se opět po měsíci zaplnilo karlínské rozhlasové studio. Tentokrát příznivci kapely OTK. Pokud to máte do Karlína daleko nebo jste nestíhali poslouchat koncert v přímém přenosu v éteru Radia Wave, nezoufejte. Na místě nechyběl Robert Candra, který vám vystoupení OTK rád zrekapituluje.

OTK, opatření skvělým zvukem a dobrou náladou, odehráli výběr písní ze svých posledních tří alb vydaných u Silver Rocket, tedy z desek Okolo, Sona a Kuva a Kot. A jak anoncovali, došlo i na skladbu Nádoba na maso, která vyšla na sedmipalcovém splitu s Aran Epochal.

Kapela si - snad pro nepravděpodobný případ, že by do karlínského studia dorazilo málo obecenstva - přivezla i jakési záložní, instantní publikum. To bylo schované v chytré krabičce a obsluhovali ho dva nejmenší dýdžejové, jaké si můžete představit.

OTK rozhodně nezůstali očekávání nic dlužni. Jejich vystoupení patřilo mezi ta nejosobitější, která jsme zatím v rámci Radio Wave Live Sessions mohli vidět a slyšet. Nepostrádalo nabroušené hrany ani ztišená meditativní zákoutí a občas příjemně škráblo ušní bubínky noiseovým drápkem.

00909439.jpeg

Vydařený karlínský koncert, který byl exkluzivně ke slyšení pouze ve vysílání Radia Wave (a tentokrát premiérově i k vidění na wave.cz/koncert), je nejlepší pozvánkou na ten další. Poslední květnovou sobotu zamíříme z kytarově alternativních vod do zátočin alternativně hiphopových - tentokrát s kapelou WWW.

Podívejte se na video z koncertu OTK!

autor: Robert Candra
Spustit audio