Rapový flákanec na vaše hlavy! Slavíme tři roky v sedle

Wassup man! Scéna s Opakem Dissu už tři roky vysílá na Radiu Wave, a tak se slaví a volá, až z nás šlehaj’ plameny. Jak se má producent Frank Flames, hasiči z Jilemnice a naši věrní rytíři?

Narozeninový díl nemohl začít jinak než tradičními novinkami z ulic – počínaje Lil Uzi Vertem a jeho diamantem na čele přes avizované rapové releasy až po nová alba. Pro milovníky britského zvuku vyšly dvě velmi kvalitní desky: tu první má na svědomí Fredo, o druhou se postaral jeho kolega Chip. Pro příznivce syrového trapu tu je nové album od Pooh Shiesty z Gucci Manova labelu 1017 a nové EP od Smokepurppa.

Co by však bylo velkou chybou opomenout, je tuzemský release od producenta z Hypno 808 Franka Flamese, který vypustil na konci minulého roku krátké Bloomin EP. O samotném počinu jsme pohovořili s autorem přes naši horkou rádiovou linku, která nás spojila přímo se Žďárem nad Sázavou.

Rozhlasová hotline nás spojila také s několika nejvěrnějšími posluchači našeho pořadu – rozuměj s rytíři. Prvním z nich je fanoušek rapu a hasič Matyáš z Jilemnice, se kterým bylo namístě probrat aktuální sněhovou nadílku. Těmi druhými byli kluci z vojenské školy, věrní rytíři Tomáš & Max, kteří se s námi podělili o problematiku poslechu našeho pořadu s vypnutou internátní wifi.

Bohužel jsme se nemohli spojit s větším množstvím lidu, ale není všem dnům konec a my v této zábavě budeme rozhodně pokračovat. Do dalších let si přejem elán, moudrost a další stovky nových rytířů. Jak říkáme u nás v kraji: Big loket!

Jak zvládají hasiči z Podkrkonoší sněhovou kalamitu? Jak to mají rytíři s internetem? A kolik mobilních dat padne na poslech jednoho dílu našeho pořadu? Poslechněte si náš narozeninový díl a dozvíte se vše a ještě víc!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.