Rok 2019 pryč a už si můžeme kazit ten další

1. leden 2020

Moderátorky Buchet tentokrát ve studiu, které znamená svět, přivítaly svátečně jen samy sebe. A rozhodly se jako amatérské analytičky shrnout, čím žil svět v uplynulém roce a co bude trendovat v roce nadcházejícím. A neopomenuly také zmínit, co se stalo v jejich soukromých životech.

Zuzana v roce 2019 zažila nalezení mrtvého strýce a znovu si začala barvit vlasy na světlo. Přidala tedy několik tipů, jak se zachovat, když najdete v bytě umrlce. Hlavní radou je neztratit hlavu a zavolat integrovaný záchranný systém. Ivana s povděkem přijala info, že Zuzana už se konečně barví a není už lesanou v teplákách. Ivana v uplynulém roce hlavně hodně cvičila a taky nadávala příťovi, že si nechal narůst neslušivý knír. Ivana proto apelovala na všechny muže, aby tento módní výstřelek raději vynechali, pokud nejsou Honzou Rosákem nebo Freddiem Mercurym.

Posléze se Buchty zabraly do bilancování roku 2019 ve světě: umřela Aťka Janoušková, papež jako první z papežů navštívil Arabský poloostrov, začal frčet mikroblading obočí a naopak opadla móda umělých řas dosahujících až k obočí. Ivana se Zuzanou také naznačily, co nás čeká a nemine v roce 2020: asymetrické topy, khaki barva a konjunkce Saturnu a Pluta, která způsobí změnu světového paradigmatu. Barvou roku bude vybledlý korál, a to proto, abychom více mysleli na klimatickou krizi. V listopadu 2020 také proběhnou volby amerického prezidenta. A jaké jsou privátní cíle Buchet do příštího roku? Skromné. Zuzana chce zůstat naživu a zrekonstruovat záchod, Ivana chce zase ovládnout v rámci crossfitu nový cvik. 

Chcete zavzpomínat na to, jak byl rok 2019 už zase plný zmaru a neúspěchů? Pusťte si do uší i duše aktuální díl Buchet a uvědomíte si, že ve svém loserovství nejste sami.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.